WAKA soPro PA10000 - ІНСТРУКЦІЯ З ВИКОРИСТАННЯ ТА ЗБЕРІГАННЯ

February 09, 2023

WAKA soPro PA10000 - ІНСТРУКЦІЯ З ВИКОРИСТАННЯ ТА ЗБЕРІГАННЯ

Листок-вкладка до одноразової електронної сигарети (далі за текстом – «виріб» або «продукт»)

РОЗДІЛ «Інструкція щодо використання та зберігання виробу»

Для уникнення травм, пошкоджень та інших негативних наслідків для здоров’я, будь ласка, уважно прочитайте всю інформацію перед використанням виробу. Ця інструкція не може охоплювати всі можливі випадки, які можуть статися, тому користувачі (споживачі) повинні поводити себе обережно. 

Перед використанням виробу необхідно впевнитись у відсутності пошкоджень чи протікань. 

Для використання виробу:

- зніміть силіконову заглушку зверху та наклейку знизу;

- зробіть втягування пари не більше 5 секунд одноразово;

- якщо заряд акумулятора низький, зарядіть перед використанням за допомогою USB Type-C

- експлуатація пристрою вважається завершеною коли припиняється подача пари;


Світлодіодні сповіщення

Світловий індикатор акумулятору на пристрої надає інформацію про залишок заряду батареї:

Стан пристрою

Стан світлодіоду

Статус

При використанні

Зелений світлодіод повільно блимає

Синій світлодіод повільно блимає

Червоний світлодіод повільно блимає

>70% заряду акумулятора

30%-70% заряду акумулятора

<30% заряду акумулятора

Під час зарядки

Синій світлодіод повільно блимає

Зелений світлодіод постійно світиться

Акумулятор заряджається

Акумулятор повністю заряджений

Коли індикатор світиться червоним, рівень заряду батареї нижче 30%, і пристрій слід зарядити, коли це можливо.


Світловий індикатор рідини на вашому пристрої надає інформацію про об’єм рідини, що залишився:

Стан пристрою

Стан світлодіоду

Статус

При використанні

Білий світлодіод повільно блимає

Синій світлодіод повільно блимає

Червоний світлодіод повільно блимає

Червоний світлодіод блимає 10 разів

>70% рідини

30%-70% рідини

<30% рідини

Рідина відсутня


Змінна напруга

Переключіться зі «Стандартного режиму» на «Посилений режим», клацнувши внизу.

Стандартний режим: 10,8 Вт, середня пара;

Режим посилення: 2х10,8 Вт, максимальна випаровуваність і насиченість.


Правила та умови ефективного та безпечного використання виробу

Використовуйте виріб виключно з метою вдихання аерозолів (парів), що утворюються внаслідок нагрівання компонентами такого виробу рідини. Не допускайте використання виробу не за призначенням. 

Задля досягнення оптимальної якості цей продукт слід використовувати в діапазоні температур від +15°С до +30°С

Якщо цей продукт піддавався сильному нагріванню чи охолодженню, перед використанням рекомендується довести його до кімнатної температури.

Під час зберігання та використання необхідно забезпечити відсутність впливу зовнішніх факторів, не передбачених умовами зберігання. Зберігайте виріб якнайдалі від дітей і тварин. 

Зверніть увагу на інформацію, яка надає можливість оцінювати ризики, притаманні виробу. 

Дотримуйтесь всіх заходів, зазначених в цьому листі-вкладці або рекомендованих лікарем. 

УВАГА!! ЗАСТЕРЕЖЕННЯ: Небезпека/ризик вдавитися та проковтнути. Тримайте виріб якнайдалі від дітей і тварин. 

  • НЕБЕЗПЕКА ВДАВЛЕННЯ – виріб невеликого розміру, не кладіть виріб у ротову порожнину. 
  • НЕБЕЗПЕКА ПРОКОВТУВАННЯ - у разі ковтання виробу негайно звернутися до лікаря у зв'язку з ризиком можливих травм внутрішніх органів та/або отруєння нікотином чи іншими хімічними речовинами.

УВАГА!! ЗАСТЕРЕЖЕННЯ: Цей виріб містить нікотин - речовину, що викликає сильну залежність. Може становити ризики. 

Використання виробу не виключає ризиків, пов'язаних зі здоров'ям. Найкращий спосіб знизити ризики для здоров'я, пов'язані з нікотином - відмовитись від споживання тютюну та нікотину у будь-якому вигляді.

  • Використання цього виробу не рекомендується для осіб, що не курять та/або не споживають нікотин в будь-якій формі. Цей виріб може бути шкідливим для здоров’я. 
  • Деякі споживачі цього виробу можуть спостерігати виникнення небажаних явищ/побічних реакцій, а саме: болі в животі, головний біль, кашель, запаморочення від кашлю, закладеність носа, нездужання, подразнення в горлі, подразнення в роті, блювання, сухість у роті, нудота.
  • Нікотиновмісні вироби не призначені для осіб, що мають медичні протипоказання до вживання нікотину, в тому числі, але не виключно: захворювання серцево-судинної системи, діабет, епілепсію або для осіб, в яких є ризики виникнення таких захворювань.
  • Цей виріб не дозволяється використовувати та вживати особам до 18 років, алергікам, під час вагітності або годування грудьми. Якщо Ви вагітні, годуєте груддю або підозрюєте, що можете бути вагітними, слід цілком припинити споживання та використання цього виробу, тютюну й нікотину в усіх формах.
  • Відмова від куріння або перехід на використання цього або інших нікотиновмісних виробів може вимагати коригування дозування певних ліків (наприклад, теофілін, клозапин, ропінірол).
  • Якщо у Вас є питання з приводу можливості використання виробу з урахуванням стану Вашого здоров'я, то Вам слід звернутися до лікаря.

‼ ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО БЕЗПЕКИ ВИКОРИСТАННЯ


!! УВАГА Ризик симптомів порушення самопочуття та/або розвитку алергічних реакцій


У випадку якщо під час або після застосування (використання) виробу Ви відчули будь-який симптом порушення самопочуття (головний біль, слабкість, нудоту, утруднене дихання, хрипіння,  аритмію, втрату свідомості або будь-які ознаки розвитку алергічної реакції, зокрема, висипання на шкірі, свербіж чи набряк обличчя, язика, губ, ясен, горла або тіла) слід негайно припинити застосування (використання) виробу та звернутись за медичною допомогою.  


  ПОПЕРЕДЖЕННЯ


 Подразнення шкіри/очей

 При потраплянні на шкіру рідина, що використовується в електронних сигаретах, може спричинити подразнення. 

При потраплянні в очі рідина, що використовується в електронних сигаретах, може спричинити подразнення,  порушення чи втрату зору.

 Рекомендації з безпечного поводження: ‒ Після використання ретельно вимити рук з милом, під час використання не торкатися очей. 

 Заходи з ліквідації наслідків потрапляння рідини на шкіру: Промити великою кількістю води. При виникненні подразнення та/або при погіршенні самопочуття здійснити виклик екстреної медичної допомоги та дотримуватись вказівок диспетчера прийому виклику чи звернутися до лікаря. 

Заходи з ліквідації наслідків потрапляння рідини в очі: Промити уражене око великою кількістю проточної чистої води протягом 10-20 хвилин, слідкувати, щоб під час промивання не забруднити неуражене око та під час промивання, за можливості використовувати одноразові рукавички, а після закінчення промивання обережно їх зняти. При погіршенні самопочуття здійснити виклик екстреної медичної допомоги та дотримуватись вказівок диспетчера прийому виклику або звернутися до лікаря.

Сенсибілізаційна (алергічна) дія 

При безпосередньому контакті зі шкірою рідина, що використовується в електронних сигаретах, може спричинити алергічну реакцію. 

Рекомендації з безпечного поводження: при безпосередньому контакті зі шкірою рідини, що використовується в електронних сигаретах, уникати вдихання газу/пару/аерозолю,  ретельно вимити руки з милом.

 Заходи з ліквідації наслідків потрапляння рідини на шкіру/в очі: прочитайте пункт «Подразнення шкіри/очей».

Виробник забезпечує належну роботу (застосування, використання) виробу протягом строку придатності, за умови дотримання інструкцій та попереджень. Використаний частково або повністю виріб належної якості поверненню та/або обміну не підлягає. 


Зберігання виробу

Оберігайте виріб від впливу зайвого тепла або вологи.

Зберігайте виріб у щільно закритій тарі при температурі від +21°С до +25°C в прохолодному, сухому та захищеному від світла місці. 

Зберігайте в недоступному для дітей місці.


Повідомлення про небажані явища або інциденти

  • Якщо у вас виникнуть будь-які несприятливі побічні ефекти при використанні виробу, зверніться до лікаря.
  • Повідомити про небажані явища або інциденти можна, звернувшись безпосередньо до ПП «Партрейд», Україна, 65033, Одеська область, м. Одеса, пров. Аеропортівський 3, буд. 4, e-mail: parttrade.ua@gmail.com

Дії споживача після закінчення строку придатності 

Після закінчення строку придатності споживач не може використовувати виріб та зобов’язаний забезпечити утилізацію виробу. Якщо використання виробу було розпочато, але не було завершено до закінчення строку придатності, то після закінчення строку придатності споживач має повністю припинити використання виробу та забезпечити його утилізацію. 

Невиконання вказаних дій споживачем може завдати шкоди для життя, здоров'я, майна споживачів і навколишнього природного середовища. 

У випадку невиконання вказаних дій споживачі несуть персональну відповідальність за наслідки використання виробу після закінчення строку придатності та за наслідки використання виробу, умови зберігання чи використання якого були порушені споживачем. 


ЦЕЙ ВИРІБ НЕ РЕКОМЕНДУЄТЬСЯ ВИКОРИСТОВУВАТИ ОСОБАМ, ЯКІ НЕ ВЖИВАЮТЬ ТЮТЮНОВИХ ВИРОБІВ. 


РОЗДІЛ «Протипоказання»

Продукт протипоказано вживати та/або використовувати таким категоріям осіб:

- особам, які не досягли 18 років;

- особам, які мають алергічні реакції (алергікам) чи непереносимість будь-яких інгредієнтів рідин, що використовуються в електронних сигаретах,

- жінкам у період вагітності або годування грудьми;

- особам, які мають медичні протипоказання до вживання рідин, що використовуються в електронних сигаретах або нікотину, в тому числі, але не виключно особам, які мають захворювання серцево-судинної системи, діабет, епілепсію, інфекції дихальних шляхів, хвороби периферичних судин, онкологічні захворювання та захворювання легень.


РОЗДІЛ «Попередження для споживачів із груп ризику»

Цей виріб не рекомендується для таких категорій споживачів:

  • осіб, які не курять або не споживають нікотин;
  • осіб, які мають ризики виникнення захворювань серцево-судинної системи, діабету, епілепсії, інфекцій дихальних шляхів, хвороби периферичних судин;
  • осіб, в яких є схильність до виникнення алергічних реакцій на інгредієнти, які містяться в складі рідин, що використовуються в електронних сигаретах;
  • пацієнтів стаціонарних медичних закладів;
  • пацієнтів, які страждають від хвороб, викликаних курінням

РОЗДІЛ «Можливі несприятливі наслідки»

Використання цього виробу не рекомендується для осіб, що не курять та/або не споживають нікотин в будь-якій формі. Цей виріб містить нікотин, вживання якого може бути шкідливим для здоров’я. 

Деякі споживачі цього виробу можуть спостерігати виникнення несприятливих наслідків (побічних реакцій), а саме: болі в животі, головний біль, кашель, закладеність носа, нездужання, подразнення в горлі, подразнення в роті, блювання, сухість у роті, нудота.

Інші можливі несприятливі наслідки, заходи щодо уникнення чи подолання окремих несприятливих наслідків описано в Розділі «Інструкція щодо використання та зберігання виробу» цього листка-вкладки. 

РОЗДІЛ «Можливість викликання залежності та токсичність»

Вживання виробу може викликати залежність, оскільки рідини, що використовуються в електронних сигаретах, містять нікотин – речовину,  що викликає сильну залежність.

  Загальна токсичність: Рідини, що використовуються в електронних сигаретах, діють токсично при контакті зі шкірою чи при потраплянні у ротову порожнину. 

Рекомендації з безпечного поводження:  - Після використання ретельно вимити руки.  

Під час використання виробу не пити, не вживати їжу. 

Заходи з ліквідації наслідків потрапляння рідин, що використовуються в електронних сигаретах,  у ротову порожнину: ‒ У разі ковтання звернутися до лікаря.

Заходи з ліквідації наслідків потрапляння рідин, що використовуються в електронних сигаретах, на шкіру чи в очі - прочитайте пункт «Подразнення шкіри/очей».


РОЗДІЛ «Акумулятор»

Вбудований літій-іонний акумулятор не підлягає видаленню або заміні користувачем. Видалення акумулятора може спричинити електричні іскри й перегрівання, а також може викликати пожежу, вибух або викид шкідливих речовин. Уникайте контакту з високою температурою, НЕ спалюйте. Не розташовуйте пристрій у безпосередній близькості до прямих джерел тепла, не піддавайте впливу прямого сонячного світла або середовищ із високою температурою (вище 60°). Контакт із високою температурою пошкодить акумулятор, що призведе до неполадок і може спричинити пожежу, вибух або викид шкідливих речовин. Уникайте впливу рідини. Цей продукт не є водонепроникним, отже, його не слід робити вологим або піддавати впливу рідини. Не намочуйте пристрій і не піддавайте його впливу значної кількості будь-якої рідини, включно з водою, морською водою та напоями. НЕ використовуйте пошкоджені пристрої. Якщо ви помітити будь-які ненормальні ознаки в зовнішньому вигляді або функціонуванні пристрою, особливо фізичне пошкодження, деформацію, здуття або витікання акумулятора, негайно зупиніть використання виробу.


Цей символ на упакуванні вказує на те, що цей виріб не можна утилізувати разом з іншими побутовими відходами.

Натомість Ваш обов'язок - утилізувати відпрацьоване обладнання, передавши його до призначеного пункту збору для утилізації відпрацьованого електричного обладнання відповідно до національного регулювання. Окреме збирання та утилізація відпрацьованого обладнання (включаючи акумулятор або батарею) допомагає зберегти природні ресурси та забезпечити його переробку таким чином, щоб захистити здоров’я людей та навколишнє середовище.

Утилізація відпрацьованого обладнання як несортованих побутових відходів (наприклад, методом спалювання сміття або закопування в землю) може мати негативний вплив на навколишнє середовище й здоров'я людей. Для отримання додаткової інформації про те, куди можна здати відпрацьоване обладнання для утилізації, зв'яжіться з місцевою службою з утилізації побутових відходів.


КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ

Виробник: Шеньджень ВейпЕЗ Технолоджі ТОВ (Shenzhen VapeEZ Technology LTD), адреса: поверх 9, будівля Д, 212 Олд Шинуі авеню, Шингшан спільнота, вулиця Зингао, район Баоань, Шеньчжень, Китай.

Імпортер/прийом претензій від споживачів: ПП «Партрейд», Україна, 65033, Одеська область, м. Одеса, пров. Аеропортівський 3, буд. 4

e-mail: parttrade.ua@gmail.com


Дані про контактну юридичну або фізичну особу в Україні: 

ПП «Партрейд», Україна, 65033, Одеська область, м. Одеса, пров. Аеропортівський 3, буд. 4

e-mail: parttrade.ua@gmail.com



Shopping Cart

Free shipping for orders above £49

Total

$0.00

Your cart is empty!

Continue shopping